Aanmelden nieuwe leerling

Leer onze school kennen!

Gedurende het schooljaar houden we informatiemiddagen en inloopochtenden, waar je Valentijn kunt ontdekken. We leiden je rond door de school en nemen een kijkje in alle klassen. Zo kun je echt goed de sfeer proeven.

Heb je vragen en/of wil je meer informatie? Neem dan contact op via info@vrijeschoolvalentijn.nl.

 

Inloopochtenden

Ben je op zoek naar een passende school voor jouw aankomende kleuter, of ben je van plan om jouw kind van school te laten wisselen? Tijdens de inloopochtend staan de deuren van onze school en de klaslokalen open. Je krijgt een directe inkijk in alle klassen terwijl er les gegeven wordt.

 

Vanwege een maximaal aantal bezoekers, is aanmelden noodzakelijk. Dit kun je doen bij juf Marry: m.huisman@vrijeschoolvalentijn.nl.

 

Data inloopochtenden schooljaar 2022-2023:

Nog niet bekend

Informatiemiddagen

Ben je op zoek naar een kleuterklas die past bij jouw aankomende kleuter? Laat hem/haar dan spelen in onze kleuterklas tijdens een informatiemiddag. Op onze informatiemiddag ben je welkom in de kleuterklassen van onze school. De kleuterleerkrachten kunnen jouw vragen beantwoorden en je krijgt een inzicht in hoe gezellig de kleuterklassen zijn.

 

Aanmelden via: m.huisman@vrijeschoolvalentijn.nl.

 

Data informatiemiddagen schooljaar 2022-2023:

(Tijd: start 13.15, duur ca 60 minuten)

Donderdag 8 september 2022
Donderdag 6 oktober 2022
Donderdag 3 november 2022
Dinsdag 8 december 2022
Dinsdag 10 januari 2023
Dinsdag 7 februari 2023
Dinsdag 7 maart 2023
Dinsdag 4  april 2023
Dinsdag 9 mei 2023
Dinsdag 6 juni 2023

 

Aanmelding zij-instroom

Ieder kind is welkom op onze school. Bij aanmelding van kinderen die al naar school gaan, wordt allereerst gekeken of er plaats is en wordt zorgvuldig bekeken of wij aan de onderwijsbehoefte van je kind kunnen voldoen. Daarvoor gaan we graag met je in gesprek.

Bel ons of mail naar directie@vrijeschoolvalentijn.nl voor een afspraak.